2-daagse LWO Facilitator Training

06febAll Day27(All Day)(GMT+01:00) 2-daagse LWO Facilitator TrainingLeer effectief Obeya-sessies faciliteren Event TagsNL training,On-site

Time

6 February 2024 - 27 February 2024 (All Day)(GMT+02:00)

Event Details

Wil je graag leren hoe je Obeya-sessies optimaal en effectief kunt faciliteren? Ben je op zoek naar praktische tips en technieken om het eigenaarschap en de discipline in je team te versterken? Dan is de LWO Facilitator-training perfect voor jou!

Wat leer je?

Tijdens de LWO Facilitator-training krijg je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om Obeya-routines op een optimale, effectieve en duurzame manier te faciliteren. Je leert onder andere:

✔  De verschillende rollen die belangrijk zijn tijdens Obeya-sessies en hoe je deze op de juiste manier kunt inzetten
✔  Hoe je eigenaarschap en discipline binnen het team kunt versterken, zodat iedereen betrokken is en verantwoordelijkheid neemt.
✔  Praktische tips en tricks voor effectieve interventies als facilitator, zodat je de sessies soepel kunt begeleiden en het beste uit het team kunt halen.
✔  Hoe je het LWO Referentiemodel kunt gebruiken als een krachtig coachingsmodel, waarmee je het team kunt ondersteunen en begeleiden.
✔  Ontdekken en toepassen van verbeteringen in werkwijzen, zodat je voortdurend kunt groeien en de sessies steeds beter kunt maken.

Resultaat van de training

Na afronding van de LWO Facilitator-training kun je rekenen op de volgende resultaten:
✔  Inzicht in je eigen valkuilen en kracht als facilitator, waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen en continu kunt verbeteren.
✔  Het vermogen om Obeya-sessies effectief te faciliteren, met vertrouwen en beheersing.
✔  Verbeterde interventievaardigheden: op het juiste moment de juiste acties ondernemen en de sessies soepel laten verlopen
✔  De mogelijkheid om praktijkvoorbeelden te delen en te bespreken met andere deelnemers, waardoor je van elkaars ervaringen kunt leren en inspiratie kunt opdoen.

Klaar om de volgende stap te zetten in het faciliteren van Obeya-sessies? Schrijf je in voor de LWO Facilitator-training en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn als Obeya-facilitator. Verbeter de samenwerking, besluitvorming en resultaten van je team met deze praktische en waardevolle training.

 

Hoe meld je je aan:
Via onze trainingpagina kun je je direct aanmelden, of RSVP YES op dit event en dan nemen we contact met je op!

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP