Obeya Introductie Game (NL)

06jul13:3017:0013:30 - 17:00 Obeya Introductie Game (NL)Ervaar je hoe het is om een Obeya met je team op te zetten en hoe LWO je kan helpen om als management team betere beslissingen te nemen! Event TagsA Dutch event,Bestseller,Introduction,Live event,Location Almere

Event Details

Onze ervaren trainers delen in deze unieke interactieve Leading with Obeya workshop hun strategieën waarmee jij betere resultaten uit je team haalt en vorm en uitvoering geeft aan je strategie.

  • Ervaring opdoen in een life-size Obeya
  • Krijg tips en strategieën van onze meest ervaren trainers
  • Ontdek waarom Leading with Obeya zo’n krachtige methode is
  • Ervaar best practices terwijl je samenwerkt met een management team in deze simulatie
  • Stel vragen en ontdek hoe LWO binnen jouw eigen organisatie ingezet kan worden


Wat gaan we doen:

Tijdens deze drie uur durende workshop ervaar je op speelse wijze hoe het is om te werken in een echte Obeya en nemen onze ervaren trainers Tim Wiegel en Reinko de Vries je mee in een interactieve game.

In deze sessie maak je deel uit van ons fictieve MT en ervaar je hoe het is om een Obeya met je team op te zetten. We laten je zien hoe LWO je kan helpen om als team betere beslissingen te nemen. Je leert over de methode, ervaart hoe het is om keuzes te moeten maken en wat er kan gebeuren wanneer je als team met Obeya start.


Ontdek:

  • Hoe je effectief vergadert
  • Hoe je jouw afdelingen beter op elkaar afgestemd
  • Hoe medewerkers zich minder met randzaken bezig kunnen houden
  • Hoe je structureel je doelen kan behalen
  • Hoe je meer succes boekt door de inzet van Leading with Obeya

Naast deze praktijkervaring, is er ook ruimte voor een Q&A met onze ervaren trainers. Zij zullen je alles vertellen over de methode en je laten zien hoe je LWO kunt inzetten binnen jouw bedrijf om als team betere resultaten te behalen.

De workshop wordt gehouden in Almere. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Deelnamekosten zijn €295,-. De helft hiervan krijg je als korting wanneer je een vervolgtraining bij ons boekt. Ben je LWO Network lid? Dan krijg je ook nog € 50,- korting op de deelname. Schrijf je hier kosteloos in voor het LWO Network

Klaar om jouw team naar nog hogere niveaus te tillen? Reserveer jouw plek op dit event en RSVP, YES (Geen zorgen, je betaald nu nog niets!) We hebben een beperkt aantal plekken. Vorige keer zat dit event binnen no-time vol, dus wacht niet te lang!

 

RSVP Now

Make sure to RSVP to this amazing event!

Please let us know if you can make it to the event.

Yes

OpenSpaces Still Available

Can not make it to this event?Change my RSVP