Obeya Introductie Workshop

10jan18:0021:0018:00 - 21:00(GMT+01:00) Obeya Introductie WorkshopErvaring opdoen in een life-size Obeya Event TagsGratis,NL event,On-site

Time

10 January 2024 18:00 - 21:00(GMT+02:00)

Event Details

Onze ervaren trainers delen in deze unieke interactieve Leading with Obeya workshop op woensdag 10 januari  hun strategieën waarmee jij betere resultaten uit je team haalt en vorm en uitvoering geeft aan je strategie.

 • Ervaring opdoen in een life-size Obeya
 • Krijg tips en strategieën van onze meest ervaren trainers
 • Ontdek waarom Leading with Obeya zo’n krachtige methode is
 • Ervaar best practices terwijl je samenwerkt met een management team in deze simulatie
 • Stel vragen en ontdek hoe LWO binnen jouw eigen organisatie ingezet kan worden
 • Neem een collega mee en maak er een gezellige avond van (wel even apart aanmelden)


Wat gaan we doen:

Tijdens deze drie uur durende workshop ervaar je op speelse wijze hoe het is om te werken in een echte Obeya en nemen onze ervaren trainers Tim Wiegel en Reinko de Vries je mee in een interactieve sessie.

In deze sessie maak je deel uit van ons fictieve MT en ervaar je hoe het is om een Obeya met je team op te zetten. We laten je zien hoe LWO je kan helpen om als team betere beslissingen te nemen. Je leert over de methode, ervaart hoe het is om keuzes te moeten maken en wat er kan gebeuren wanneer je als team met Obeya start.


Ontdek:

 • Hoe je effectief vergadert
 • Hoe je jouw afdelingen beter op elkaar afgestemd
 • Hoe medewerkers zich minder met randzaken bezig kunnen houden
 • Hoe je structureel je doelen kan behalen
 • Hoe je meer succes boekt door de inzet van Leading with Obeya

Naast deze praktijkervaring, is er ook ruimte voor een Q&A met onze ervaren trainers. Zij zullen je alles vertellen over de methode en je laten zien hoe je LWO kunt inzetten binnen jouw bedrijf om als team betere resultaten te behalen.

De workshop wordt gehouden in Almere (Transistorstraat 91-26). Inloop is vanaf 17:30 en we starten om 18:00. Wij zorgen voor pizza, een hapje en een drankje. Deelnamekosten zijn GRATIS

Verhinderd
Heb je je aangemeld maar ben je onverhoopt toch verhinderd? Kan gebeuren. Stuur dan een email naar info@leadingwithobeya.com. Laat dit ons tijdig weten want dan nodigen we de personen die op de wachtlijst staan uit. Het annuleren van deelname is kosteloos tot 7 dagen (dus tot 3 januari) voor aanvang. Bij annulering na 3 januari betaal je wel een kleine bijdrage van 45 euro. Dit ter compensatie van de tijd en moeite die we in dit evenement steken, alsmede om verspilling van de catering tegen te gaan. Wij hopen op je begrip.

 

Klaar om jouw team naar nog hogere niveaus te tillen? Reserveer jouw plek op dit event en RSVP, YES. We hebben een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang!

 

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP